TERMENE ȘI CONDIȚII | POLITICA DE CONFIDENŢIALITATE

Acest document se refera la conditiile in care poate fi utilizată aplicația Extasy.

I.Aplicația Extasy este proprietatea S.C. EXTASY APP S.R.L. (denumita în continuare “Extasy”), persoana juridică de nationalitate romana, avand sediul social in Jud. Cluj, Mun. Cluj-Napoca, Str. G-ral Eremia Grigorescu, Nr.122 A, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Cluj, sub. Nr. J12/2656/2012 având CUI:30737170.
Utilizarea acestei aplicații de către un terț prin logare, accesare sau în orice alt mod constituie un acord implicit de respectare a termenelor și condițiilor prezentului document cu toate consecintele juridice care decurg de aici.

Extasy functioneaza pe baza unor contracte de prestări servicii cu reprezentare încheiate cu organizatorii de evenimente sau diverse experiențe în domeniul recreativ și/sau distractiv (astfel cum sunt definite în prezentul contract).
Astfel, Extasy vinde produsele prezentate în aplicatie si intermediaza aceasta vanzare, numai in numele si pe seama organizatorilor, prestand servicii de intermediere vanzari, prin intermediul aplicatiei. De aceea, toate efectele juridice ale vanzarii de produse, se petrec in patrimoniul organizatorilor.

1.1. Ca urmare, Extasy nu controleaza si nu este in niciun fel raspunzatoare pentru aspecte precum:

a) Orice aspecte privind organizarea si desfasurarea efectiva a evenimentelor sau experientelor (contractare artisti, realizare program artistic, modificare program artistic, modificare data eveniment sau experiența, alegerea locatiei, inchiriere spatiu, organizarea spatiului in care se desfasoara evenimentele sau experientele recreative si distractive, data evenimentului sau a experientei, anulare/amanare/relocare/intarziere eveniment, etc.)

b) Stabilirea pretului biletului de acces la eveniment sau pentru experiența furnizata.

c)Rambursarea contravalorii pretului biletelor in cazul anularii evenimentului/experienței si/sau in orice alta situatie in care aceasta rambursare s-ar impune.

I.2.Odata cu intermedierea vânzării de bilete in numele si pe seama organizatorului de eveniment sau experiență, Extasy presteaza clientilor finali servicii conexe, pentru care are dreptul sa incaseze taxa de administrare comanda, costuri de livrare, costuri de call center, etc., dacă este cazul.

I.3.Clauzele de mai sus se aplica in orice situatie, chiar in caz de forta majora.

1.4.DEFINITII Vânzător - Extasy, în numele și pe seama organizatorilor de evenimente/experiențe recreative și distractive.
Cumpărător/Client – poate fi orice persoana fizică care îndeplinește condițiile de vârstă specificate de către fiecare vânzător în aplicație sau persoana juridică care isi face un Cont în aplicație, si efectueaza o Comandă.
Utilizator – orice persoana fizica care îndeplinește condițiile de vârstă sau persoana juridica înregistrata în aplicatie, care prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice aplicatiei din sectiunea Termene si Conditii Generale.
Nickname – pseudonim prin care un anumit Utilizator/Client/Cumparator poate adauga Continut în aplicatie. Nickname-ul este asociat informatiilor din aplicatie ale Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului sub denumirea de “Nume Utilizator”.
Cont – sectiunea din aplicatie formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client/Cumparator si istoricul Cumparatorului în aplicatie (Comenzi, facturi fiscale, bunuri, etc.). Utilizatorul este responsabil si se va asigura ca toate informatiile introduse la crearea Contului sunt corecte, complete si actualizate.
Coșul meu – sectiune din Cont care permite Cumparatorului/Utilizatorului sa adauge Bilete pe care doreste sa le achizitioneze la momentul adaugării sau la un moment ulterior;
Comanda – un document electronic ce intervine ca formă de comunicare intre Extasy si Cumparator prin care Cumparatorul transmite intentia sa de a achizitiona Bilete din aplicatie.
Bilete – orice bilet listat in aplicatie, care asigura accesul la un eveniment, festival, concert sau altă experiență/pachet de experiențe în domeniul recreativ și/sau distractiv (spa, echitație, tras cu arma, etc).
Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Extasy si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Extasy si a Cumparatorului.
Continut – reprezinta: • toate informatiile din aplicatie care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
• continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Extasy prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
• orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Extasy, Cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
• informatii legate de Biletele si/sau tarifele practicate de Extasy intr-o anumita perioada;
• informatii legate de Biletele si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Extasy are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
• date referitoare la Vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.
Review – o evaluare scrisa de catre detinatorul sau beneficiarul unui Bilet, evaluare redactata pe baza experientei personale si capacitatii acestuia de a realiza comentarii calitative și de a spune daca evenimentul/experienta a fost conforma descrierii efectuată de către partenerii Extasy in cuprinsul aplicatiei. Rating – modalitate de exprimare a gradului de satisfactie a unui Utilizator/Client/Cumparator.
Document – prezentele Termene si Conditii.
Comunicari Comerciale – orice tip de mesaj trimis (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic/mobile push/webpush/etc.) continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat, informatii cu privire la oferte sau promotii, informatii referitoare la Bunuri si Servicii adaugate in sectiunea “Cont/Cosul meu”, precum si alte comunicari comerciale cum ar fi cercetari de piata si sondaje de opinie. Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Bilet de catre Extasy, Cumparatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Extasy, indiferent de modalitatea de livrare.
Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile evenimentelor sau experientelor prezentate in aplicatie.

II. CONTRACTE DE VANZARE BILETE

2.1. Achizitionarea de bilete de la Extasy este realizata prin incheierea unui contract de vanzare la distanta (electronic) cu fiecare client final.

2.2. Toate contractele de vanzare de bilete incheiate de Extasy cu clientii finali sunt încheiate întotdeauna numai in numele si pe seama organizatorilor.

2.3. Toate contractele de vanzare de bilete incheiate de Extasy cu clientii finali sunt contracte care privesc activitati de distractie si relaxare, pentru care se prevede o data sau perioada de executare specifica si pentru care prestarea serviciilor a inceput inainte de achizitionarea biletelor de catre clientii finali, indiferent de obiectul evenimentului (sportiv, artistic, muzical, cultural, conferinta, turistic, terapeutic, etc.).

2.4. Incheierea contractelor de vanzare bilete se realizeaza prin intermediul aplicatiei, pe baza comenzilor. Contractele se considera incheiate numai pe baza confirmarii comenzii de catre Extasy, dupa achitarea pretului biletelor.

2.5. Pentru comenzi trebuie urmați următorii pasi (descrisi drept Pasul 1-5) trebuie urmati:

2.5.1. Pasul 1 – selectarea evenimentului/experientelor si a biletelor din categoriile de bilete disponibile.In momentul in care decideti sa comandati bilete, va rugam accesati butonul “Bilete”, corespunzator evenimentului/experienței dorit/e, dupa care va vom indica pasii necesari finalizarii comenzii dumneavoastra. Comanda dumneavoastra va fi procesata dupa ce ati parcurs toti pasii corespunzatori, accesand butonul “plaseaza comanda”.

2.5.2. Pasul 2 – alegeti biletele. La acest pas sunt aratate diferitele categorii de preturi, incluzand tipul de bilet, locuri disponibile, date disponibile, descrierea evenimentului sau a experienței etc.
ATENTIE: biletele alese vor fi rezervate pentru dumneavoastra si vor aparea in cosul de cumparaturi timp de 5 de minute, timp in care va trebui sa finalizati comanda. In caz contrar, rezervarea expira.

2.5.3. Pasul 3 – cosul de cumpraturi – accesul in contul de client - selectarea metodei de plata si introducerea datelor personale
Veti fi rugati sa inregistrati adresa dumneavoastra de email.
In cazul in care aveti deja cont, va rugam alegeti optiunea “client existent” si introduceti parola dumneavoastra.

*In cazul in care ati uitat parola, va rugam apasati link-ul “mi-am uitat parola”. Introduceti adresa de email cu care v-ati inscris si veti primi un email cu mai multe instructiuni pentru a va putea schimba parola.

In fereastra principala, veti putea vedea metoda de plata disponibilă. Va rugam accesati metoda de plata pentru a obtine mai multe informatii. In cazul in care mentionati o adresa de facturare (aceasta trebuie sa fie diferita de adresa de livrare- exemplu: factura pe firma), va rugam bifati casuta corespunzatoare, iar adresa va fi specificata in pasul urmator. Pentru a confirma alegerea dumneavoastra va rugam accesati butonul aflat la baza metodei de plata alese.

In cazul in care ati specificat deja o adresa (de facturare sau de livrare), aceasta va fi afisata si o veti putea alege. Accesati adresa pentru a putea completa campurile de mai jos si confirmati cu butonul de mai jos. In cazul in care ati decis si nu doriti o adresa de livrare, va rugam accesati optiunea „pasul urmator“ pentru a continua.

Ca intr-un supermarket real, puteti colecta diferite articole in cosul dumneavoastra de cumparaturi inainte de a merge la casa pentru a plati pentru toate. Orice obiect poate fi scos individual din cosul de cumparaturi in orice moment. Puteti accesa cosul de cumparaturi de oriunde apasand pe simbolul “cos de cumparaturi” care se afla sus. Aveti si posibilitatea de a vedea numarul de bilete rezervate si suma de plata. Odata ce v-ati hotarat asupra articolelor din cosul de cumparaturi, va rugam apasati butonul "continua catre checkout"

2.5.4.Pasul 4 – metoda de livrare. Extasy foloseste ca unica optiune pentru livrarea biletelor adresa de e-mail. Va rugam ca după introducerea/bifarea acesteia să accesati butonul care duce procesul de cumpare in urmatoarea etapa.

2.5.5. Pasul 5 – informatii privind plata, adresa de facturare optionala, sumarul datelor, controlul final, acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare, transmiterea comenzii.
In fereastra principala, veti putea vedea metoda de plată disponibilă. Va rugam accesati metoda de plata pentru a obtine mai multe informatii. In cazul in care mentionati o adresa de facturare (aceasta trebuie sa fie diferita de adresa de livrare - exemplu: factura pe firma), va rugam bifati casuta corespunzatoare, iar adresa va fi specificata in pasul urmator. Pentru a confirma alegerea dumneavoastra va rugam accesati butonul aflat la baza metodei de plata alese.
In cazul in care ati specificat deja o adresa (de facturare sau de livrare), aceasta va fi afisata si o veti putea alege. Accesati adresa pentru a putea completa campurile de mai jos si confirmati cu butonul de mai jos. In cazul in care ati decis si nu doriti o adresa de livrare, va rugam accesati optiunea „pasul urmator“ pentru a continua.
Aici va aparea din nou cuprinsul complet al comenzii dumneavoastra si modalitatea de plata incluzand taxe de livrare (daca este cazul), date personale si adresa de livrare, modalitatea de livrare si modalitatea de plata. Va rugam verificati cu atentie aceste date. Pentru a finaliza comanda, apasati pe “Plaseaza comanda”. Cu acest pas comanda va fi inregistrata si suma de plata va fi retrasa din contul dumneavoastra

2.5.6. Pasul 6 – confirmarea comenzii de catre Extasy. Acum veti primi un mesaj prin care sunteti informat ca a fost inregistrata cu succes comanda dumneavoastra. In urmatoarele minute veti primi un email de confirmare a comenzii dumneavoastra cu un numar de comanda. Puteti imprima aceste date imediat apasand pe simbolul de imprimare.

III. DREPTUL DE RETRAGERE

3.1. Toate comenzile sunt finale si nu pot fi anulate sau modificate.

3.2. Clientii finali nu au drept de retragere din contractul de vanzare prin care au achizitionat bilete de la Extasy, având în vedere dispozițiile art.16 alin.1 lit.a si lit.l) din OUG nr.34/2014, prin care au fost implementate dispozitiile art.16 (1) din Directiva nr.2011/83/UE din 25.10.2011 privind drepturile consumatorilor.

3.3. Prin incheierea contractului de vanzare bilete, clientul achizitioneaza si servicii de intermediere, administrare comandă, sau servicii conexe acestora. Toate aceste servicii sunt exceptate de la aplicarea dreptului de retragere, conform art.16 alin.1 lit.a) din OUG nr.34/2014, avand in vedere faptul ca prin comanda si plata efectuata, clientul isi exprima in mod expres acordul in legatura cu inceperea executarii serviciilor de intermediere, administrare comanda si servicii conexe acestora, fiind constient ca prin finalizarea comenzii isi va pierde dreptul de retragere ca urmare a executarii complete a contractului de vanzare de catre Extasy si a prestarii integrale a tuturor serviciilor.

3.4. Pretul serviciilor de intermediere, administrare comanda si servicii conexe nu se returneaza in niciun caz, nici chiar in cazul anularii evenimentului/experientei, din cauza faptului ca aceste servicii au fost prestate si finalizate cu succes odata cu achizitionarea biletului si nu depind de desfasurarea efectiva a evenimentului.

IV.DOCUMENTE CONTRACTUALE

4.1. Prin inregistrarea unei Comenzi in aplicatie, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

4.2. Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de operatiune de plata efectuata si finalizata.

4.3. Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre Vanzator in aplicatie vor sta la baza Contractului.

V. POLITICA DE VANZARE ONLINE

5.1. Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis Utilizatorului/Cumparatorului care prin efectuarea acestei comenzi accepta toate conditiile in care se va desfasura evenimentul/experienta si pe care si le asumă (vârsta, sanatate, etc).
Pentru motive justificate Extasy isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Utilizatorului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la modalitatea de plata acceptată, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Utilizatorului/Cumparatorului in aplicatie, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel Extasy. In oricare dintre aceste cazuri, Utilizatorul/Cumparatorul poate trimite o nota de informare la adresa support@extasy.com, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.

5.2. Comunicarea cu Extasy se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta, inclusiv la telefon sau prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din aplicatie. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

5.3. Extasy poate publica in aplicatie informatii despre evenimente/experiente si/sau promotii exsitente, într-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

5.4. Toate tarifele aferente Biletelor prezentate în aplicatie sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A..

5.5. In cazul platilor online Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.

5.6 Toate informatiile folosite pentru descrierea evenimentelor/experientelor disponibile in aplicatie (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Extasy, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

VI. CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA

6.1. Extasy poate cesiona si/sau subcontracta o terță parte pentru Servicii ce tin de onorarea Comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Extasy va fi intotdeauna responsabil față de Cumpărător pentru toate obligatiile contractuale.

VII. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

7.1. Materialele prezentate in cadrul aplicației Extasy si eventualele informatii transmise prin intermediul postei electronice sunt proprietatea Extasy sau a partenerilor săi din acest proiect, dupa caz, si sunt protejate prin drepturi de autor, drepturi de marca si alte drepturi de proprietate intelectuala.

7.2. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate in aplicatie, sunt proprietatea Extasy sau a partenerilor săi, acestora fiindu-le rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect.

7.3.Clientului/Cumparatorului/Utilizatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de Extasy, includerea oricarui Continut in afara aplicației, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Extasy asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al Extasy.

7.4. Orice Continut la care Clientul/Cumparatorul/Utilizatorul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care Continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre Extasy si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea Extasy cu referire la acel Continut.

7.5. Clientul/Cumparatorul/Utilizatorul poate copia, transfera si/sau utiliza Continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile Documentului.

7.6. In cazul in care Extasy confera Clientului/Cumparatorului/Utilizatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Clientul/Cumparatorul/Utilizatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi in aplicatie sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea Extasy pentru respectivul Client/Cumparator/Utilizator sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

7.7. Niciun Continut transmis catre Client, Utilizator sau Cumparator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea Extasy si/sau al angajatului/prepusului Extasy care a mijlocit transferul de Continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

7.8. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

VIII. COMANDA

8.1. Clientul/Cumparatorul poate efectua Comenzi în aplicatie, prin adaugarea Bunurilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin modalitatea indicată expres. Adaugarea unui Bilet in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a experientei.

8.2. Achiziționarea biletelor se poate face în rate sau integral, urmând ca în cazul în care biletul este achiziționat în rate finalizarea comenzii să se facă doar odată cu achitarea ultimei tranșe.

8.2.1.În cazul în care cumpărătorul nu achită oricare din tranșele rămase pentru dobândirea bunului, achiziția acestuia nu se consideră ca fiind finalizată. Vanzatorul va restitui sumele achitate de catre client pentru produs, mai putin o taxa de 30% pentru procesarea comenzii.

8.3. Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.

8.4. Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

8.5. Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

8.5.1. neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;

8.5.2. invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de Extasy, in cazul platii online;

8.5.3. datele furnizate de catre Client/Cumparator, in aplicatie sunt incomplete si/sau incorecte;

8.6. Cumparatorul nu are dreptul sa se retraga din Contract, potrivit dispozițiilor art. 16 lit. j din OUG nr 34/2014.

IX. CONFIDENTIALITATE

9.1. Extasy va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentul Document.

9.2. Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator/Client cu privire la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.

9.3. Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul aplicației, oferiți Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste informatii, idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul aplicatiei. Extasy nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

X. COMUNICARI COMERCIALE

10.1. Cumparatorul/Utilizatorul/Clientul isi poate modifica in orice moment optiunea cu privire la acordul dat Vanzatorului pentru Comunicarile Comerciale continand informatii generale si tematice inclusiv informatii cu privire la oferte sau promotii, dupa cum urmeaza:

10.1.2. prin modificarea setarilor din Cont la sectiunea “Abonarile mele”;

10.1.3. prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in Comunicarile Comerciale primite de la Vanzator; sau

10.1.4. prin contactarea Vanzatorului.

10.2. Prin adaugarea de Bilete in sectiunea din Cont:
“Cosul meu”, Vanzatorul va transmite Cumparatorului/Utilizatorului Comunicari Comerciale cu privire:
• la modificarea pretului Bunurilor sau Serviciilor adaugate in sectiunea “Cosul meu”,
• la recomandari de Bunuri sau Serviciilor similare cu cele adaugate in sectiunea “Cosul meu”,
• la existenta Bunurilor sau Serviciilor in sectiunea “Cosul meu”, si
• disponibilitate stoc Bunuri sau Serviciilor adaugate in sectiunea “Cosul meu”.

10.3. In urma achizitionarii unui Bun, Vanzatorul va transmite Cumparatorului/Utilizatorului Comunicari Comerciale cu privire la:
• sugestii de Bunuri similare.

10.4. Clientul/Utilizatorul se poate dezabona, in orice moment, de la Comunicarile Comerciale mentionate la punctul 9.3. de mai sus prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in mesajele comerciale primite de la Extasy sau prin contactarea Extasy in acest sens.

10.5. De asemenea, pentru imbunatatirea ofertei de Bunuri si a experientei de cumparare, vom folosi datele dvs. pentru efectuarea de cercetari de piata si sondaje de opinie. Informatiile obtinute in urma acestor cercetari de piata si a sondajelor de opinie nu vor fi utilizate in scopuri publicitare ci doar in cele mentionate mai sus. Raspunsurile dvs. la cercetarile de piata si sondajele de opinie nu vor fi asociate cu identitatea dvs. si nici transmise catre terți și nici nu vor fi publicate. Puteti obiecta la utilizarea datelor in scopuri de cercetare de piata si sondaje de opinie in orice moment, prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in mesaj sau prin contactarea Extasy.

XI. FACTURARE – PLATA

11.1. Preturile Bunurilor si Serviciilor afisate in cadrul aplicației Extasy includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.

11.2. Prețul (care contine toate comisioanele si taxele pe care cumparatorul le va suporta), modalitatea de plată si termenul de plată sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Biletele achiziționate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

11.3. Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii ce contine Biletele vandute de Extasy, exclusiv in format electronic, prin adaugarea facturii in Contul Cumparatorului sau prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de Cumparator in Contul său.

11.4. Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.

11.5. Prin aceasta modalitate de comunicare Cumparatorul, accesand Contul sau, va detine o evidenta a facturilor emise de Extasy, putandu-le salva si arhiva la randul sau in orice moment si in orice modalitate pe care o doreste.

11.6. Prin trimiterea Comenzii, Cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic prin adaugarea acestora de catre Extasy in Contul sau prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata in Contul sau.

11.7. In cazul in care aceste informatii sunt indisponibile mai mult de 48 (patruzecisiopt) de ore in Cont, te rugam sa ne sesizezi acest aspect pe adresa de mail: support@extasy.com.

11.8 Datele cardului de plata ale Utilizatorului/ Cumparatorului nu vor fi accesibile Extasy si nici nu vor fi stocate de catre de Extasy sau de catre procesatorul de plati integrat in aplicatie (Pay U?), ci doar de catre institutia de autorizare a Tranzactiei sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate Utilizatorul/ Cumparatorul va fi informat, anterior introducerii datelor. Entitatea autorizata sa presteze servicii de stocare a datelor de card este Banca Transilvania, societate constituita si care functioneaza conform legislatiei din Romania, înregistrată în Registrul J12/2449/1994, sub numărul de înregistrare 11324720, având sediul social situat în Cluj Napoca, str. Dorobantilor 27-29. Extasy nu are acces si nu pastreaza datele cardului dumneavoastra, plata cu cardul va fi procesata de integratorul de plati online PayU. 3D Secure inseamna o noua abordare globala a autentificarii cumparatorilor si vanzatorilor in tranzactii sigure pe Internet. Aceasta masura de siguranta presupune redirectionarea utilizatorului in momentul efectuarii platii pe o pagina securizata unde inregistrarea fiecarui detinator de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzactie online. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV/CV2).

11.9. In anumite cazuri, pentru mentinerea securitatii Tranzactiilor, la inregistrarea Comenzii, Cumparatorului i se va solicita sa autorizeze plata prin reintroducerea parolei aferente Contului sau utilizarea amprentei digitale in cazul terminalelor mobile care au aceasta facilitate.

11.10. Pentru motive de securitate a Tranzactiilor Utilizatorul/ Cumparatorul este sfatuit sa nu ramana logat în aplicatie si sa nu seteze optiunea de logare automata pe dispozitivele mobile. Divulgarea parolei de acces in cont nu este permisa si se recomanda folosirea unei parole cu caracter puternic de securitate (de ex.: sa contina cel putin opt caractere, incluzand litere mari, litere mici, cifre si caractere speciale).

XII. LIVRAREA BUNURILOR

12.1. Vanzatorul va transmite bunul cumpărat direct în contul clientului sau pe adresa de e-mail comunicată, ulterior finalizării etapei de achiziționare.

XIII. RASPUNDERE

13.1. Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune, de orice fel, pe care Cumparatorul sau oricare terta parte, o poate suferi, ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricareia din obligatiile sale, conform Comenzii, si pentru daune care rezulta din folosirea Biletelor dupa livrare, si in special pentru pierderea acestora.

13.2. Prin crearea si utilizarea Contului, Utilizatorul/ Cumparatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului sau.

13.3. Prin crearea Contului si/sau utilizarea Continutului si/sau plasarea Comenzilor, Clientul / Utilizatorul/ Cumparatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenele si Conditiile aplicatiei, in ultima versiune actualizata, care este comunicata in cadrul aplicatiei, existenta la data crearii Contului si/sau utilizarii continutului si/sau la data plasarii Comenzii.

13.4. Vanzatorul isi rezervă dreptul de a actualiza și modifica periodic Termenele si Conditiile pentru a reflecta orice modificări ale modului si conditiilor de functionare a aplicatiei sau orice modificări ale cerințelor legale. Documentul este opozabili Clientilor / Utilizatorilor/ Cumparatorilor de la momentul afisarii in aplicatie. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa in aplicatie versiunea modificată a Documentului, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestui Document.

13.5. Extasy nu este responsabil pentru daunele fizice sau juridice pricinuite Cumparatorului ca urmare a participarii la evenimentul/experienta pe care acesta a achizitionat-o prin intermediul aplicatiei. Cumparatorul este obligat sa se informeze si sa respecte termenii si conditiile organizatorului care oferta evenimentul/experienta achizitionata.

13.6. Fiecare organizator va mentiona in descrierea produsului vandut conditiile pe care cumparatorul trebuie sa le indeplineasca si respecte ca urmare a achizitionarii produsului (spre ex. vârsta, conditii de participare, politica de sanatate si siguranta, etc). Orice alte detalii suplimentare, se vor gasi pe site-ul organizatorului sau vor fi puse la dispozitia clientului de catre organizator. Extasy nu are obligatia de a furniza toate aceste informatii si nici de a se asigura de respectarea lor de catre client.

XIV. SCRIEREA DE REVIEW-URI, COMENTARII, INTREBARI SI RASPUNSURI

14.1. Scrierea de Review-uri, Comentarii, Intrebari si Raspunsuri se poate face, de catre Utilizatori/Clienti/Cumparatori, in sectiunile “Intrebarile si raspunsurile clientilor” si “Review-uri”. Informatiile inscrise pot fi atat pozitive, cat si negative, si se vor referi la caracteristicile si modul de folosire al unui produs sau serviciu.

14.2. In momentul inregistrarii unui anumit Review/Comentariu/Intrebare/Raspuns in aplicatie, Utilizatorii/Clientii/Cumparatorii acorda Vanzatorului o licenta neexclusiva, perpetuua, irevocabila, nelimitata teritorial si dau dreptul Vanzatorului de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui si de a afisa acest continut.

14.3. Fiecare Utilizator/Client/Cumparator, in momentul inscrierii de Review/Comentariu/Intrebare/Raspuns in sectiunile mentionate, se angajeaza sa respecte urmatoarele reguli:
– sa faca referiri doar la caracteristicile bunului cumpărat;
– sa utilizeze un limbaj corespunzator, neofensator, fara termeni care pot jigni sau afecta oricare alt Utilizator/Client/Cumparator;
– sa se asigure de incadrarea corecta a continutului introdus in aplicatie astfel: orice Intrebare va fi inscrisa in sectiunea “Intrebarile si raspunsurile clientilor”, si orice Review va fi inscris in sectiunea “Review-uri”;
– sa se asigure ca informatiile introduse de ei sunt realiste, corecte, neinselatoare si in conformitate cu legile aplicabile, respectand astfel inclusiv drepturile altor parti, drepturile de autor, de marca comerciala, de licenta sau alte drepturi de proprietate, publicitate sau intimitate;
– sa foloseasca aceasta facilitate doar pentru a comunica sau a obtine detalii suplimentare referitoare la un anumit bun din aplicație, fara a face referire catre alte firme ce promoveaza vanzarea si cumpararea de produse sau servicii;
– sa nu furnizeze sau sa solicite, in niciun mod si in nicio masura, date personale (detaliile de contact, informatii despre adresa de domiciliu, numere de telefon, adrese de email, nume si/sau prenume etc.) sau orice alta informatie care poate determina dezvaluirea acestor date personale;
– sa nu inscrie informatii si/sau detalii despre URL-uri (legaturi) din alte site-uri comerciale sau alte aplicatii ce desfasoara aceeasi activitate comerciala ca si Vanzatorul;
– sa nu incerce fraudarea serviciilor puse la dispozitie de catre Vanzator sau sa inscrie Review-uri/Comentarii/Intrebari/Raspunsuri care sa contina materiale de natura publicitara;

14.4. Pe langa o evaluarea realista critica, in momentul inscrierii unui Review, Utilizatorul/Clientul/Cumparatorul va adauga si un Rating relevant pentru bunul cumpărat. Review-urile, impreuna cu Rating-urile corespunzatoare lor, vor influenta Rating-ul general al produsului sau serviciului, numar care apare intre paranteze langa titlul acestora. Astfel, un Review insotit de un Rating mare duce la o crestere a Rating-ului general, iar un Review insotit de un Rating mic duce la o scadere a Rating-ului general.

14.5. Cand un Review/Comentariu/Intrebare sau Raspuns este semnalat de catre un Utilizator/Client/Cumparator ca avand un continut inadecvat, dintr-o perspectiva strict subiectiva, acest continut este examinat cu atentie de catre Vanzator pentru a determina daca incalca Termenii si Conditiile aplicatiei.

14.6. In cazul in care Vanzatorul constata incalcarea Termenelor si Conditiilor in mod repetat, acesta isi rezerva dreptul de a suspenda posibilitatea Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului de a inscrie Review-uri/Comentarii/Intrebari sau Raspunsuri in sectiunile “Intrebari si raspunsuri ale clientilor” si “Review-uri”.

Pentru sesizari sau reclamatii legate de Bunul si/sau Serviciul achizitionat, Cumparatorii au la dispozitie formularul de sesizari, pentru primi formularul, utilizatorul va trimte email spre :support@extasy.com. Termenul maxim de solutionare a reclamatiilor sau sesizarilor este de 30 de zile calendaristice de la primirea acestora.

XV. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

15.1. Te rog sa parcurgi Politica de Confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, care face parte din prezentul Document.

XVI. FOLOLSIREA COOKIE-URILOR

16.1. Te rog sa parcurgi Politica de Cookies, care face parte din prezentul Document.

XVII. ANULARI, MODIFICARI, RETURNARI

17.1. În cazul în care un organizator de eveniment decide să anuleze, să amâne, sa reprogrameze un eveniment, sa modifice programul evenimentului (ora/program artistic/etc.) sau să schimbe un loc de desfasurare a evenimentului, organizatorul este singurul responsabil de a decide dacă biletele pot fi returnate, rambursate sau schimbate.

17.2. Sumele incasate de Extasy., in numele si pe seama organizatorului de evenimente, sunt varsate periodic in conturile acesuia, conform contractelor cu acesta. Organizatorul de evenimente este exclusiv raspunzator pentru rambursarea contravalorii biletelor in cazurile si conditiile pe care acesta le stabileste si le comunica la punerea in vanzare a evenimentului.

17.3. Biletele vandute de Extasy in numele si pe seama organizatorilor sunt proprietatea acestora din urma, motiv pentru care Extasy nu garanteaza si nu este raspunzator pentru continutul acestora.

17.4. Extasy nu este raspunzator pentru eventualele intarzieri, amanari, anulari, reprogramari, modificari de program artistic sau deficiente de organizare ale evenimentului pentru care au fost cumparate biletele sau pentru conditii/restrictii/limitari impuse de organizator sau de institutii ale statului cu privire la orice aspect al evenimentului (mod de achizitionare, pret, numar maxim de bilete ce pot fi achizitionate de o persoana, etc.). Orice reclamatii privind aceste aspecte urmeaza a fi directionate catre organizatorul evenimentului, la datele de contact pe care acesta le va face publice in aplicatie.

17.5. Extasy este doar un mandatar distribuitor de bilete si de aceea nu poate fi facut responsabil pentru returnarea contravalorii biletelor in cazul anularii, amânării, reprogramarii sau modificării evenimentului in orice mod.

17.6. In cazul returnarilor realizate de catre organizator, acesta va returna contravaloarea biletului. Alte posibile taxe aditionale/comisioane/taxa administrare comanda/ costuri de call center etc nu pot fi sub nicio forma returnate. De asemenea, nu vor fi returnate nici alte cheltuieli adiacente suportate de catre client.

17.7. Cererile de rambursare vor fi adresate organizatorului de evenimente, ale cărui date de contact vor fi facute publice in aplicatie.

17.8. Rambursarea efectiva a contravalorii biletelor va fi realizata exclusiv de catre organizator, din fondurile proprii si conform procedurii pe care o va face publica la momentul punerii in vanzare a biletelor, care va contine: identitatea organizatorului, date de contact, modalitatea prin care clientul final va solicita rambursarea, mijlocul prin care rambursarea propriu-zisa va fi efectuata.

17.9. In scopul facilitarii rambursarii de bilete, clientii finali agreeaza faptul ca datele lor cu caracter personal necesare rambursarilor vor fi transmise organizatorilor, la cererea acestora.

17.10. Organizatorul are dreptul de a rambursa contravaloarea biletelor personal sau prin mandatar, la libera sa apreciere.

17.11. În cazul în care Extasy va accepta un asemenea mandat din partea organizatorului, rambursarile vor fi efectuate exclusiv in numele si pe seama organizatorului si exclusiv din fondurile proprii ale organizatorului, in limitele punerii acestora la dispozitia Extasy.

17.11.2. Clientul va indica urmatoarele date: nume și număr de cont, banca si cod bancar pentru rambursare.

17.11.3. In cazul returnarilor realizate de catre organizator, prin mandatar Extasy, se va returna contravaloarea biletului ramasa dupa deducerea taxelor de intermediere/comisioanelor si a tuturor taxelor aditionale: taxa administrare comanda/ costuri de call center etc care nu pot fi sub nicio forma returnate. De asemenea, nu vor fi returnate nici alte cheltuieli adiacente suportate de catre client.

17.12. In cazul amanarii sau relocarii unui eveniment, urmatoarele reguli vor fi aplicabile:

17.12.1. In cazul amanarii unui eveniment, biletele raman valabile pentru clientii care vor sa le pastreze, si vor asigura cumparatorilor accesul la eveniment conform biletului.

17.12.3. In cazul in care se doreste recuperarea contravalorii biletelor, aceasta este posibila numai daca organizatorul permite acest lucru, procedura de returnare fiind identica cu cea a evenimentelor anulate, cu mentiunea ca perioada de returnare va fi delimitata de organizator.

17.13. În cazul anulării, amânării sau oricărei alte forme de schimbare a unui eveniment, Eventim.RO își rezervă dreptul de a informa clienții care au cumpărat bilete pentru acest eveniment cu privire la aceste modificări. Aceste informații sunt un serviciu voluntar al Extasy și pot avea loc electronic prin e-mail sau sms dacă sunt furnizate date de contact corecte.

XVIII. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

18.1. Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Vanzator si Utilizatori / Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Cluj.