POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Te asigurăm că luăm toate măsurile pentru protejarea confidențialității datelor pe care ni le furnizezi astfel încât interacțiunea Ta cu Aplicația Extasy să fie realizată cu respectarea Regulamentului nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal, a Legii 190/2018 privind măsuri de punere în aplicare a Regulamentului și cu respectarea tuturor prevederilor legale incidente, naționale și europene. Această secțiune are rolul de a te informa cu privire la datele cu caracter personal pe care la colectăm de la Clienți sau care ne sunt comunicate prin intermediul Aplicației Extasy, precum și cu privire la modul în care prelucrăm aceste date.

CINE SUNTEM?

Noi suntem Societatea EXTASY APP S.R.L., persoană juridică română cu sediul în Mun. Cluj-Napoca, str. G-ral Eremia Grigorescu nr. 122A, jud. Cluj, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J12/2656/2012, având CUI RO30737170, cont bancar nr. RO98BTRLRONCRT0500436801.

Suntem deschiși să discutăm cu tine despre orice nelămurire sau întrebare ai cu privire la confidențialitatea datelor tale cu caracter personal și te încurajăm să iei legătura cu responsabilul nostru pentru protecția datelor cu caracter personal oricând dorești să afli mai multe informații.

Ne poți găsi foarte ușor la adresa de e-mail support@extasy.com, iar dacă ne trimiți un mesaj noi vom încerca să revenim către tine cu un răspuns în cel mai scurt timp.

CARE SUNT DATELE PE CARE LE PRELUCRĂM?

În momentul în care decizi să utilizezi Aplicația Extasy și să comanzi Experiențe de la Partenerii noștri, singurele date personale pe care va trebui să le introduci sunt cele de care aceștia au nevoie pentru a onora comanda ta sau cele necesare pentru crearea contului tău în Aplicație. În acest sens va fi nevoie să completezi următoarele informații:

Totodată, pentru a personaliza experiența ta în Extasy colectăm informații cu privire la comportamentul tău pe durata vizitării Aplicației Extasy, astfel încât să ne putem adapta nevoilor tale și să îți punem la dispoziție oferte personalizate. Acest lucru este posibil prin colectarea informațiilor în cookie-uri și alte tehnologii asemănătoare despre care te invităm să citești mai multe accesând următorul link privind Politica de Utilizare a Fișierelor de tip Cookies [link].

Aplicația Extasy nu colectează și nu prelucrează date sensibile, în sensul Regulamentului.

SCOPUL COLECTĂRII DATELOR

Colectăm și procesăm datele tale personale pentru că vrem să dăm posibilitatea Partenerilor noștri să îți ofere Experiențele pe care le comanzi în Aplicația Extasy, ori acest lucru este posibil numai dacă furnizezi informațiile prevăzute mai sus.

Partenerii vor utiliza datele tale personale prin intermediul Aplicației Extasy.

În plus, urmărim întotdeauna să ne îmbunătățim serviciile și să îți putem oferi asistență ori de câte ori ne soliciți acest lucru.

Astfel, scopurile pentru care colectăm datele tale sunt următoarele:

CE SE ÎNȚELEGE PRIN PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL? Prelucrarea datelor cu caracter personal reprezintă orice operațiune/set de operațiuni asupra acestor date (cu sau fără utilizarea de mijloace automatizate), respectiv colectarea, înregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea, modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, diseminarea, punerea la dispoziție, alinierea, combinarea, restricționarea, ștergerea, distrugerea etc. (aceste operațiuni sunt indicate cu titlu exemplificativ în Regulament, noțiunea de prelucrarea reprezentand orice fel de operațiune în legătură cu datele personale). NU DIVULGĂM DATELE TALE PERSONALE FĂRĂ ACORDUL TĂU Îți garantăm că nu vom divulga datele tale personale pe care ni le-ai încredințat către alte persoane în afară de creatorii cărora le-ai plasat comenzi, cu excepția situației când avem acordul tău ori dacă legea o impune. Atunci când îți solicităm acordul pentru divulgarea datelor, te asigurăm că o vom face numai din motive justificate și necesare în mod obiectiv, cum ar fi remedierea sau îmbunătățirea aspectelor tehnice legate de Aplicația Extasy ori pentru contabilitate sau pentru rezolvarea unor aspecte juridice etc.

Putem ajunge în situația în care ne vedem nevoiți să divulgăm datele tale personale către instituții ale statului sau autorități publice în cazul în care avem o obligație legală în acest sens, pentru protejarea intereselor noastre legitime, ale tale ori ale ordinii juridice.

CAT TIMP STOCĂM DATELE TALE?

Stocăm datele tale doar pe durata necesară pentru a ne asigura că ai beneficiat în mod efectiv de Experiențele pe care le comanzi în Aplicația Extasy, precum și pe perioada în care deții un cont activ, sub rezerva păstrării anumitor informații și ulterior acestui moment în măsura în care legislația aplicabilă ne impune acest lucru (ex. legea impune obligația păstrării actelor contabile pe o durată de 10 ani).

Datele sunt stocate pe un server achiziționat de pe platforma Amazon, deținut de societatea Amazon Web Services EMEA SARL pe domeniile noastre https://extasy.com si https://passesapi.com/.

CARE SUNT DREPTURILE TALE?

În conformitate cu dispozițiile legale europene și naționale în materia protecției datelor cu caracter personal ale persoanelor fizice, ai următoarele drepturi:

Așadar, datele tale sunt în siguranță cu noi și te asigurăm că luăm în permanență toate măsurile pentru respectarea dispozițiilor legale în această materie.

Te încurajăm să ne contactezi ori de câte ori dorești mai multe informații referitoare la colectarea și prelucrarea datelor tale cu caracter personal ori în momentul în care constați orice încălcare a drepturilor tale scriindu-ne un e-mail la adresa support@extasy.com, fără a-ți limita în vreun fel dreptul de a te adresa autorităților competente.